Beíratkozás, e-Ügyintézés

Tisztelt Szülő! Kedves Leendő Diákunk!

Iskolánkban, az Ady Endre – Bay Zoltán Gimnázium és Kollégiumban a beiratkozás 2022. június 23-án (csütörtök), 9-12 óra  között lesz.

A KRÉTA rendszer e-Ügyintézés felületén 2022. június 15. és 2022. június 20. közötti időszakban lesz lehetősége a szülőknek vagy más törvényes képviselőknek, hogy gyermekeik adatait előzetesen, online módon beküldjék a középiskolába a „Beiratkozás középfokú intézménybe – BKI” folyamat segítségével.

A középfokú beiratkozás folyamatáról szóló leírást a csatolt Tájékoztatás szülőknek középfokú beiratkozásról.pdf dokumentum tartalmazza.

A „BKI_2022_final” nevű felhasználói segédlet a szülők részére nyújt támogatást a beiratkozás előtt elvégezhető online adatbeküldés folyamatában.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a beiratkozással összefüggő ügyintézés a KRÉTA Szülőknek applikációból nem kezdeményezhető, a beiratkozás kizárólag a KRÉTA rendszer web-es felületéről indítható!

A középiskolai beiratkozásnál is elengedhetetlen a személyes jelenlét, megjelenésére feltétlenül számítunk.

Az  e-Ügyintézés Beiratkozás középfokú intézménybe (BKI) használatához további segítésget talál  a https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761123 oldalon.