Koronavírus

Járványügyi tájékoztató

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!


A járványügyi helyzet alakulásával, a Kormány intézkedéseivel összhangban intézményünkben a közösségi terekben 2021. november 22-től mindenki köteles orrot és szájat eltakaró maszkot viselni.

Szülők, hozzátartozók az intézménybe indokolt esetben , előzetesen egyeztetve, maszkban, kézfertőtlenítés és lázmérés követően jöhet be.

Az iskolába csak teljesen egészséges, tünetmentes diák jöjjön.
Kérem és köszönöm a támogató együttműködésüket!

Sarkad, 2021. 11. 19.

Tisztelettel:

Sárközi Anna
intézményvezető

Tájékoztatás az emberi erőforrások minisztere által kiadott 29/2021. (XI. 19.) EMMI határozatában megjelent járványügyi időszak köznevelési védelmi intézkedéseiről.

Digitális munkarend 2020. november 11-től

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

Tájékoztatom Önöket, hogy intézményünkben, az Ady Endre –Bay Zoltán Gimnázium és Kollégiumban 2020. november 11-től digitális munkarend lesz bevezetve előreláthatólag 30 napig. A digitális oktatás az intézmény által kiépített Office 365 rendszeren és a KRÉTA rendszeren keresztül valósul meg.

További információkat az iskola honlapján olvashatnak.

Tanulói tájékoztató - 2020/2021-es tanév

Az intézményünket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja!

 

 Kérjük, hogy amennyiben a következő tüneteket észleled magadon (pl.: hirtelen 38 fok feletti láz, hirtelen fellépő köhögés, szag- és ízvesztés, nehézlégzés) maradj otthon! Szüleid a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. Ebben az esetben szüleid köteles az iskolát értesíteni, hogy koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés merülhet fel!

Járványügyi tájékoztató - 2020/2021-es tanév

 

Tisztelt Szülők!

 

A járványügyi adatok nyomon követése alapján látható, hogy Magyarország jelenleg biztonságos, ezért szeptember elsején a hagyományos nevelés-oktatás megkezdése indokolt. A köznevelésben tanuló gyermekek és a munkájukat végző pedagógusok közvetve nagyon sok állampolgárral vannak napi szintű kapcsolatban. Ezért az esetükben különösen fontos a koronavírus elleni védekezés minél hatékonyabb megszervezése iskolánkban is.

Oldalak

Feliratkozás Koronavírus csatornájára